MIN VÅRFÖRÄLSKELSE SOM ALDRIG HAR ETT SLUT

Stockholm

 

En av fredagens många höjdpunkter, är att rulla in med tåget till Stockholm. In över bron till Gamla stan. Att se stan resa sig på andra sidan slussen och solen slå mot söders höjder är som ett stort andetag av varje centimeter av stan. Ni vet hur man säger att det är bra att vara ifrån varandra, så att man får chans att sakna? Det är så sant. 
När man veckopendlar blir varje helg som semester och jag vill bara fylla alla sekunder med händelser att komma ihåg. Jag vet inte om det är för att april börjar klä Stockholm grönt eller för att kvällarna bara blir ljusare. Men min vårförälskelse i år handlar inte om någon med blå ögon och fina händer, utan om stan. 

Jag tror att jag skulle kunna skriva hundratals kärlekssånger om Stockholm men ändå aldrig ha slut på ord. 

Tror även att det är därför jag har en förkylning som vägrar att ge sig, men det är inte alls poängen med detta. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fint skrivet! Vad är det du gör/jobbar med i Borås?

  Jojo 2015-04-19 17:06:45
  Svara
  • Svar på Jojos kommentar.

   Tack! Jag jobbar som Content Coordinator på Nelly. Kanske inte säger jättemycket men för att bena ut det sitter jag som ansvarig moderedaktör och webb-tv redaktör!

   Fanny Ekstrand 2015-04-20 11:39:29
   Svara
 • Du skriver så himlaaaaaaaans bra och fint och roligt. Till skillnad från många andra ”ytliga” bloggar (som främst handlar om kläder och så) klickar jag faktiskt in på din för att jag ser fram emot dina lagom långa små captions. Jättekul!!! Kände att jag behövde kommentera det därför att vi är säkert mååånga som tycker detta men inte säger något. Bara så du vet liksom.

  Nora 2015-04-17 16:58:29
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Tack så väldigt mycket för fina ord! Så kul att kunna bidra med mer än den fina ytan i din vardag, haha 🙂 Och tack för att du kommenterade, det är vad som sporrar mig att fortsätta 🙂 kram!

   Fanny Ekstrand 2015-04-20 11:41:10
   Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Dessa ord fångade precis in mina tankar. Ett av mina små vardagsnöjen är att komma in hit och, utöver att dregla över outfitbilder och önskelistor, läsa dina fantastiska texter. Och ja, att rulla in med tåget i Stockholm och se solen gå ner över stan är alldeles, alldeles underbart.

   Alice 2015-04-18 10:31:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!