OM AVUNDSJUKA I GARDEROBEN

fanny ekstrand mockakappa

 

Passade på att vara trendig i mockakappa i helgen, när solen attackerade mina vita anklar. Det är inte ofta jag sportar trenchcoats, trots att jag är ett stort Audrey Hepburn-fan. För på något vänster lyckas jag alltid se ut som någon av Blair Waldorf’s mer misslyckade minions ur tidiga säsonger av Gossip Girl, snarare än chica Holly Golightly. Nej, tackar vet jag gamla herrkavajer och korta pojkskinnjackor -trodde jag tills Viola fyndade den här mockavarianten vintage för ett par veckor sedan. 

Och jag, som alltså alltid unnar mina vänner all shoppinglycka i hela vida världen annars, har inte blivit så avundsjuk sedan sandlådan tidigt 90-tal.

Mockakappa, vintage. Jeans, Levi’s. Tygskor, Converse. Väska, Stella McCartney.

fanny ekstrand mockakappa 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!