FREDAGSINTERVJU MED: MIG SJÄLV

Tänkte att vi kör en ytterligare fredagsintervju med mig själv, eftersom att ni tyckte det var kul sist. Eller jag tyckte det var kul sist.

Vad ska du göra i helgen?
Jag ska först och främst komma till Stockholm. Där ska jag snabbt in i duschen, typ raka benen (har inte bestämt mig) och sedan fara som ett skott till Söder där jag ska äta flyttpizza på ett golv och fira Gin & Tonic-dagen en dag i efterskott. Sen fuldans och cigaretter på Kåken, antagligen.

ATP Atelier

Vad blir ditt nästa köp?
Jag behöver ett nytt par flats från ATP Atelier. Mina svarta som jag knatat runt i något år, börjar bli väldigt trötta på mig och mina krokiga fötter. Annars funderar jag på att sälja av valfri pryl i lägenheten så jag kan klicka hem ett par Céline-glasögon. Hörde jag avbetalning? (förlåt mamma)

Vad lägger du mest tid på?
Internet, utan tvekan. Vi har ett passionerat kärleksförhållande. Alltså de människor som ba jag vill inte vara så beroende av internet och teknik! Fattar 0?? Jag lever teknik och internet och älskar varje sekund med abstinensskakande händer.

pannkakor

Hur överraskar du någon du tycker om?
Pannkakor! Till frukost, middag eller på efterfest. Det finns nog inte någon som blivit glatt överraskad när jag höftat ihop en pannkakssmet, vilken tid på dygnet det än må vara. Senast i söndags gjorde det succé.

Vad ropar du in i baren och i vilken då?
Är jag på bra humör, blir det champagne på is på Riche i Stora baren. Om jag är lite fattig (alltså cirka jämt och antagligen pga tidigare vana) en stammisöl på terrassbaren på Kåken. Och om det nu skulle råka vara mitt på blanka dagen, blir det en svart kaffe att matcha själen med, på Pom och Flora.

Kaffe

Vart ska du resa här näst?
Ja, förutom mina weekly visits till mitt skrivbord i Borås, så ska jag till Köpenhamn i slutet av april med Viola! Vi ska dricka öl, svära och titta på vackra danska ting så som möbler och män. Om någon har tips, hit me!

Köpenhamn

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • älskar dessa inlägg du är så rolig

  amanda 2015-04-11 14:27:50
  Svara
 • Älskar’t

  Maria 2015-04-10 20:08:28
  Svara
 • fyfan va bra du er! Gillar typ alt du gjør

  mari 2015-04-10 17:50:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!