SJÄLVHJÄLP: SKINNJACKAN

0281890001_6_0

Jag behöver en skinnjacka att matcha med riktig håll käften-attityd och jag behöver det nu. I skinnjackan ligger en pondus och en tuffhet jag med min blonda kalufs, blå ögon och en tvärhand långa kroppshydda, till synes inte gör (men väldigt gärna vill).

I den skinnjackan vill jag i takt med fågelkvittret, gå långa vårpromenader i solen. Jag vill köpa blommor och ha mitt solbleka hår utspritt över axlarna. Gråtröka och dansa tills jag svettas när natt egentligen är morogn. Jag vill skriva för att sedan radera, för att sedan skriva igen, flirtiga sms till killen jag gillar och sedan noja över det i fem minuter.

Ni hör ju. Jag behöver en skinnjacka, för att kunna göra allt det där, men fortfarande se mig som en rebell.

Jag vill vara James Dean på en båge och Brigitte Bardot på en solbädd, samtidigt.

Jacka, Weekday

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grr du skriver så väldigt fina o beskrivande o roliga o färggranna texter! Love it!! B-) Jag relaterar mig exakt till ditt problem, letar själv efter en kavaj av kriterierna Angelina Jolie och James Bond. Vad är det med män vid namnet James?

  Annika 2015-04-11 13:41:04
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Tack, vad kul att du tycker det! 🙂 Haha, det låter som en toppenkombo. Alla James är babe!

   Fanny Ekstrand 2015-04-11 20:47:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!