VÅRSTÄDNING I LE FACE

Fanny Ekstrand Emma S

Efter veckor av pendlande mellan Stockholm och Borås, långflygningar, New Yorks smutsiga luft och sena nätter är min hy allt annat än ren och lugn. Nu blir det vårstädning och ett glas vatten i handen var jag än går, under en tid framöver. Puberteten har mitt ansikte nämligen redan gått igenom och det var inte alls speciellt festligt. 

Cleansing, Enzym Peel och Jasmin Toner, Emma S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • är de produkterna bra? har hört att det torkar ut huden :/

  anja 2015-04-06 09:50:28
  Svara
  • Svar på anjas kommentar.

   På mig har de fungerat väldigt bra! Jag har fått en mycket finare hy sedan jag började använda mig av hela serien. Men det är ju väldigt personligt! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-04-07 10:13:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!