KÄNN INGEN SORG FÖR MIG

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nu när man sitter ensam på vardagskvällarna med enbart en avokadomacka, saltad med pyttesmå portionspåsar man snott från Gyllene Måsen, så snurrar tankarna på ganska bra. Och livet är inte direkt en dans till en trendig remix på Spy Bar. Men så varje kväll har jag legat i min 90-säg med riviga lakan i Borås och pratat med min vän, Viola. Ni vet ibland när man bara ringer för att stämma av något men sedan tittar på skärmen tre timmar senare.

Hon är den som skickar mail med Dagens Hunk i ämnesraden en grå onsdagsförmiddag, den som betalar ens öl när man maxat sitt kreditkort.
Hon är den som hjälper en upp från parkettgolvet en decembernatt när hjärtat gör för ont för att man ska kunna stå.

Och i vår ska vi ha gårdsfest, dricka kaffe och röka cigaretter i hennes köksfönster, åka till Köpenhamn och antasta våren med våra liv så mycket det bara går. Var detta 2005 skulle vi bryta ett sånt hjärt-halsband med två kedjor som man gjorde då. Men istället pratar vi i telefon tre timmar om dagen utan att märka det och skickar mail med Dagens Hunk i ämnesraden gråa onsdagsförmiddagar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Du skriver så fint! Fortsätt 🙂

  anja 2015-03-20 10:02:43
  Svara
 • Hej Fanny! Din blogg är ju helt underbar, ditt sätt att skriva, din stil och dina bilder, top notch! Jag har dock hamnat rejält efter (tentaplugg :P) och missat varför du huserar i Borås och inte sthlm längre. Får man fråga? 🙂

  Ha en fin dag och en perfekt helg! 🙂

  Magda 2015-03-20 09:47:39
  Svara
  • Svar på Magdas kommentar.

   Hej Madga! Tack så himla mycket för fina ord! Haha, got it, en liten snabbrepris kommer här: jag veckopendlar till just nu Borås för att jobba med Nelly.com, där jag seden två veckor tillbaka sitter som fashion content coordinator för ett webb magasin-skepp som ska segla upp nu i vår 🙂 Kommer dock att vara baserad i Stockholm efter att grovjobbet är gjort! Detsamma, hoppas du sparkade(eller sparkar) rumpa på tentan! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-03-20 10:27:26
   Svara
 • Men hallå!! Fäller liksom en tår här! :’)

  Viola 2015-03-20 06:55:12 http://viola.freshnet.com
  Svara
 • Men åh. Fint 🙂

  Maria 2015-03-19 20:12:58
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tack snälla, kul att ni alla uppskattar inläggen med mer mat på tallriken, ska försöka fortsätta leverera 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-03-20 10:28:59
   Svara
 • näe vad fint <3

  Flora Wiström 2015-03-19 16:05:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!