NOTHING BUT A HEARTBEAT

Say Lou Lou

Vilken tidning jag än slår upp just nu, vare sig det är Kupé på järnvägen mellan Stockholm och Borås, Södermalmsnytt eller senaste numret av Styleby, får jag Say Lou Lou hårt upptryckta i mitt ansikte.
Det är fantastiskt, missförstå mig rätt. De är så coola som jag önskar att jag var. Men, var har fokuset på musiken tagit vägen? Allt jag får ut av alla artiklar är hur de är födda i Australien, avslutar varandras meningar och har jordklotets ballaste stil (vilket visserligen inte är osanning).

Men summan av kardemumman, ni lyssnat på systrarnas senaste album? Det är bättre än alla Gucciskor och Saint Laurent-byxor de någonsin burit. Sittdansar väldigt yvigt i min bräckliga kontorsstol till Nothing but a heartbeat.

Tisdagens snabbaste flykt till sena sommarnätter och soluppgång över slussen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • COUNTDOWN! Snart lanseras Sveriges mest vågade designstudio som med eklektiska visioner gör uppror mot den skandinaviska minimalismen. Låt dig inspireras av annat än den grafiska paletten, Dagg-vasen och svart-vita posters i överflöd! Förvänta er det oväntade – ELECXON STUDIOS är långt i från lagom!

    ELECXON STUDIOS 2015-03-18 13:15:57 http://elecxonstudios.spotlife.se
    Svara
  • JA! så sant! visst älskar deras fantastiska stil men ge lite fokus åt musiken också!

    amanda 2015-03-17 16:41:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!