FREDAGSINTERVJU

fredagsintervju3
 
Ännu en vecka som mynnade ut i en helg, trots måndagens tunga andetag. Och eftersom att jag sitter på tåget från Borås för 48 h i Stockholm, tänkte jag passa på att lite oblygt köra en fredagsintervju med mig själv. Är det något annat ni vill fråga? Hit me! Jag har många timmars tåg inplanerade.
 
Fanny Margareta Andersdotter Ekstrand, hur är läget? Fullkomligt strålande! Jag är på väg till min glittrande hemstad för att fira helg. Ska bli skönt att byta Borås och ensamma kvällar med ICAs färdiggrillade kycklingklubbor som sällskap mot vin, inflyttningsfest och långfrukost på Pom och Flora, om än bara för ett par dygn.
 
Vad har du på dig just nu? Jag är heldressad i denim från Dr Denim. En kanadensisk kostym som det kallas. Till det loafers(!!!) för det är ju ändå pyttelite vår nu.
 
fredagsintervju5
 
Hur har du tänkt spendera denna ljuvliga marskväll? Jag ska hem, droppa väskorna och sedan störta till floristen vid hörnet på Norrtullsgatan och köpa någon grönt och relativt odödligt –ska nämligen på inflyttningsfest ikväll. Men innan dess ska jag äta middag och få mig en välblandad drink på Milles med mina bästa killkompisar. De ser till att jag aldrig går törstig, så det blir nog en helkväll med lördagens välmående som insats.
 
Vart ser du helst att kvällen slutar? Med karaoke!!! Alla utekvällar borde antingen sluta med efterfest i ett kök eller med karaoke. Helst karaoke på efterfest i ett kök. Detta vill jag gärna ha serverat med en entusiastisk publik och kylskåpsrester från en riktig pangmiddag några timmar tidigare.
 
fredagsintervju2
 
Efter ett par öl på krogen, hur raggar du? Jag står mest och nervösröker, pratar väldigt högt och skrattar ännu högre. Jag raggar nog inte utan satsar på att powermingla och attackprata med folk. Ger det utdelning? Sällan.
 
När grät du senast? Igår skulle jag skicka en snapchat till Viola för att bevisa att mitt nya överlack gjort att mitt nagellack hållit i 5 dagar(!!!!!!!). Och råkade skicka till en dude som inte riktigt fattade varför jag skickade en bild på min hand i en viss vinkel???. Då fick skrattet sällskap av ett gäng tårar.
 
fredagsintervju
 
Du är ju ganska virrig, men finns det något du aldrig går utanför dörren utan? Sneakers på fötterna! Annars har jag alltid ett par svarttonade Ray Bans bakfickan. Man vet aldrig, när man behöver skydd. Coolaste katten i stan, Magnus Uggla, sjöng ju inte bakom mina solglasögon, av ingen anledning alls. Jag önskar att jag kunde säga nycklar också, men tyvärr inte.
 
Vad sjunger du i duschen? Thomas Ledin eller ABBA. Inte helt sällan i ett medley.
 
fredagsintervju4
 
Och slutligen, vad är ditt bästa fredagsråd? Varannan vatten. Skoja. Mitt bästa råd är, håll tal! Ska du på gå på fest, hålla i en middag eller bara vina med vänner: håll ett tal. I Paris förra helgen hade vi som grej att alla skulle hålla ett tal per kväll. Det blev så fint.
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hejsan!
  Var har du fått tag på det minimala saltkaret du har på ditt marmorbord? Dör så fint. Har en vän som har ett likadant men hon fick tag på det på en marknad i budapest. Hoppas ditt inte är lika svårfångat! Kram!

  Linn 2015-04-03 14:51:55
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej! Tack 🙂 Jag tror att det är köpt på en antikvitetsaffär! Så mitt råd är nog att titta runt bland stans second hand-butiker, tyvärr haha! Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-04-03 16:27:54
   Svara
 • Du verkar så himla härlig! Hoppas lördagsmåendet blir uthärdligt ändå hehe

  Julia 2015-03-13 18:54:31
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tack fina du! Lördagsmåendet blev ändå bättre än förväntat, men whiskyrösten skvallrade nog om att jag inte låg hemma och kollade på Let’s Dance.. 🙂 Kram

   Fanny Ekstrand 2015-03-16 13:07:21
   Svara
 • Hejsan!
  vad gör man om man stöter på sitt ex på stan? jag är så oerhört rädd och nervös för att det ska ske så ibland undviker jag platser där han kan vara. fast jag såklart inte vill att han ska påverka mig. men jag orkar liksom inte stöta på honom. hälsar man och står och kallpratar? hur gör man? jag vill helst inte kallprata stressad på en gata i stan när typ jag har min nya kille eller hans tjej står bredvid. hur hanterar man situationen? kram

  anja 2015-03-13 15:54:51
  Svara
  • Svar på anjas kommentar.

   Hej Anja!

   Att stöta på sitt ex på stan är en riktigt knivig situation. Något som trots att man känner sig läkt, kan få sårskorpan att lossna lite.
   Men precis som allt annat jobbigt man går igenom i livet, så kommer det att ske trots att det gör ont.
   Jag tror någonstans att det är OK at undvika platser som man vet att ens ex kan tänkas befinna sig på -men till en viss punkt. Annars kommer det som du säger, börja begränsa dig.
   Förr eller senare är det dags att sträcka lite extra på ryggen, komma ihåg hur långt man har kommit och hur starkt det är och börja leva precis som att han inte alls andas samma luft, i samma universum längre.

   När du väl stöter på honom så nicka hej, fråga hur allt är och säg att allt är fint med dig. Ursäkta dig sedan och säg att du har någon viktig stans att vara cirka nu. För att även om han inte ska begränsa dig, så finns det inget som säger att ni två behöver föra en konversation mer än artighetsfraser!
   Och känns det jobbigt, tänk på hur mycket starkare du är i dig själv nu, än när du var med honom. Ring sedan en vän och bestäm något härligt ni ska hitta på i helgen!

   Heja dig!! Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-03-16 13:05:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!