Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WHEN IN MARAIS

Mockajacka Levis

 

Min Parisresa var ingen shoppingbonanza -tvärt om. Men vad är en vistelse i Paris utan att åtminstone svänga förbi ett par Marais-favoriter? Som pizza utan ost. Det blev påfyllning i Levi´s 501-garderoben och en trench i mocka att stilla mitt löjliga begär med. Juste ja, ett par scarfs också. 

Följer ni mig på nätdrogen nummer 1, Instagram, så vet ni att jag befinner mig i Borås. Och jag har suttit varje kväll i min ensliga 90-säng med riviga lakan på stadens hotell och läst era kommentarer på min helg. Ni är som vännen som håller upp ens hår när man kräks efter för många billiga öl.
Kanske är det precis sånt som ni vill läsa mellan allt prat om scarfs och outfitbilder? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • En blandning är alltid najs!! Kram på dig o hoppas du kommer trivas i Borås (fast kanske kommer sakna dina galna upptåg m viola:)

  Maria 2015-03-12 22:33:47
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jag kommer som tur är mest vara i Borås på vardagar så uppföljare på mina galna upptåg med Viola kommer jag fortsätta att bjuda på! Kanske till och med i större utsträckning ifall det uppskattas så pass 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-03-12 23:34:23
   Svara
 • Jajaja!

  Matilda 2015-03-12 20:55:47
  Svara
 • Precis det vi vill läsa om ja!

  Julia 2015-03-12 13:08:49
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind