Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN FREDAGSNATT I PARIS

Paris4
 
I fredags plockade jag upp Michaela och Daniel från Patriksson och tillsammans väntade vi in Martin, som sportade tidsoptimism i vanlig ordning. 
 
Paris2
 
Men vi hann med flyget och väl framme uppsökte vi närmaste Franprix för att köpa bubbel. Vi var i Paris och det skulle det poppas korkar för! Lägenheten vi bodde i var magisk, som ni ser. 
 
Paris7
 
Vi tog på oss mockajackorna, rundade brasserier och franska små torg för att nå vårt första pitstop. Kvällen var ljummen och jag hade bara en tunnjacka på mig.
 
Andy Wahloo
 
Andy Wahloo, en lite undangömd bar som en måste knacka hårt på en anonym dörr för att få komma in på. Innegården var lummig av gröna rankor, cigarettröken tät, fransmännen snygga och drinkarna stora och välblandade. Är ni i Paris, kom ihåg 69 Rue Gravilliers, 75003. 
 
Paris1
 
Vi bytte grön innergård och baljor med GT’s mot små franska vinglas ute på ett brasserie. Vid detta lag hade vi hunnit bli ett stort gäng på nästan femton personer. När vinflaskorna var uppdruckna och alla runda om klackade fötter, gick vi och dansade bort resten av natten på Le Carmen. Sedan blev vi utelåsta från vår lägenhet och jag ringde long distance calls till Airbnb i San Francisco för få reda på den korrekta portkoden. När solen började klättra upp bakom paris alla koppartap, kom vi till sist in. 
 
Paris6
 
Men pigg som fyra små lärkor på lördag morgon var vi hungriga som få efter två timmar utanför porten på morgonen. Vi tog oss till Buvette för att ropa in hela menyn. Ska ni lördagsbruncha i Paris, är Buvette your go to. Vid Pigalle, på 28 Rue Henry Monnier, 75009.  
 
Paris5
 
Detta är alltså the face of världens bästa granola. Svimmade flera gånger om ända tills min Croque Madame trillade in och gjorde granolan sällskap. Då knäppte jag upp jeansen och dog. 
 
 
Fortsättning följer.
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ååå va drömmigt.

    amanda 2015-03-06 10:37:16
    Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry