Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÅRKÄNSLOR I GARDEROBEN

Plock Fanny Ekstrand

 

Efter en helg i Paris, som ligger steget före oss rent säsongsmässigt, är jag sugen på att byta ut lite svarta plagg på mitt klädrack, till ett par i den ljusare färgskalan. Det är sant. Mina klackade sandaler från ATP Atelier som jag la beslag på redan förra våren ska fram och jag bara måste ha jeanskjolen från 5 Preview i midjan. Mina scarfs följer självklart med mig in vårsäsongen men då byter jag gärna ut dess nuvarande sällskap, pälsjackan mot mockakappan.
Knoppar, solsken och utomhuskaffe, jag är mer än redo, när du är. 

Mockakappa, Stand Black Nude. Sandaler, ATP Atelier. Jeanskjol, sidenscarf och randig tröja, 5 Preview

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var är videon på hur du syr dina scarfs? 🙂

  G 2015-03-04 22:17:01
  Svara
  • Svar på Gs kommentar.

   Jag har försökt hitta någon som kan hjälpa mig att filma och därav fördröjningen! Tyvärr går det ganska dåligt på den fronten, men jag hoppas kunna sätta ihop en bildserie med beskrivande text till nu i slutet av veckan! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-03-05 15:40:58
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind