VÅRKÄNSLOR I GARDEROBEN

Plock Fanny Ekstrand

 

Efter en helg i Paris, som ligger steget före oss rent säsongsmässigt, är jag sugen på att byta ut lite svarta plagg på mitt klädrack, till ett par i den ljusare färgskalan. Det är sant. Mina klackade sandaler från ATP Atelier som jag la beslag på redan förra våren ska fram och jag bara måste ha jeanskjolen från 5 Preview i midjan. Mina scarfs följer självklart med mig in vårsäsongen men då byter jag gärna ut dess nuvarande sällskap, pälsjackan mot mockakappan.
Knoppar, solsken och utomhuskaffe, jag är mer än redo, när du är. 

Mockakappa, Stand Black Nude. Sandaler, ATP Atelier. Jeanskjol, sidenscarf och randig tröja, 5 Preview

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var är videon på hur du syr dina scarfs? 🙂

  G 2015-03-04 22:17:01
  Svara
  • Svar på Gs kommentar.

   Jag har försökt hitta någon som kan hjälpa mig att filma och därav fördröjningen! Tyvärr går det ganska dåligt på den fronten, men jag hoppas kunna sätta ihop en bildserie med beskrivande text till nu i slutet av veckan! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-03-05 15:40:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!