SANDALVÄDER! (?)

IMG_0097

 

Att hela Sverige längtar efter att få byta grå himmel och slask mot sol och torra gator är ingen nyhet. Men tiden för det är inte inne än på längre och jag kommer att hinna fly landet hela tre gånger innan dess. 

Men det hindrar mig inte från att längta med alla ben i min kropp efter att få släppa lös fötterna i alla mina sandaler. De första som kan räkna med en sväng på stan, är dessa ovan. 

Sandaler, ATP Atelier

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Våren kan definieras på många olika sätt. Det finns flertalet olika vårtecken ute i naturen och alla har vi nog lite olika. Och det är inte bara solen som man hittar på himlen när det blir vår, utan även alla fåglar som flyttar tillbaka till Sverige kan skymtas på den blå himlen. Men ett av de kanske säkraste sätten för att säga om det är vår är nog att se till naturen och dess vårtecken.

    Väder Stockholm 2015-03-02 16:46:57 http://vaderkarta.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!