LET’S TALK LOAFERS

loafers vår 2015

 
 

Ska du bara köpa ett par skor i vår, ska du lägga stålarna på ett par loafers. Jag själv avverkar skor som Samantha i Sex and the city avverkar män. Detta av den simpla anledningen att jag i regel ogillar strumpor (bilden ovan är därför missvisande) samt föredrar att använda mina ben i samband med en härlig spotifylista snarare än trånga svettiga morgnar alldeles för tätt intill främlingar på tunnelbanan.

 
Därför slog jag i förmiddags till på ett budgetalternativ att vara lite vårdslösare med (dock i skinn! viktigt om man planerar att vara barfota, för mänsklighetens skull), än vad jag ex är med mina italienska mockaloafers. 
 
Ni hittar dem på H&M och de blir dina för 500-lappen. 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack! Att ha en sula i var ett väldigt bra tips, det hade jag inte tänkt på. Men i och med det funderar jag på byta dem till en halv storlek större. Mycket användbara tips, jag gjorde rätt i att fråga dig 🙂 Tack igen. Kram!

  Elin 2015-02-23 17:38:22
  Svara
 • När jag läste det här inlägget insåg jag att du måste vara rätt person att fråga! Behöver en barfota-i-loafers-kunnigs råd.. hur tajta är dina loafers när dem är nya? Har köpt ett par nya i skinn som jag ska vara barfota i, i min storlek, men de är väldigt tajta alltså.. får på mig dem men de liksom stramar, klämmer om och drar i fötterna när jag går. Får märken efter sömmarna när jag tar av mig dem efter en kort stund. Hur mycket brukar dina loafers töjas?

  Elin 2015-02-21 18:09:43
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Ja, alltså iom att skinnskor alltid töjer sig, brukar jag alltid köpa min ”vanliga” storlek i loafers, trots att de kanske känns lite små i butik. För att töja skinnskor brukar jag börja med att använda dem som inneskor! Perfekt nu, innan vädret tillåter loafers.
   För att töja dem lite snabbare, brukar jag gå in dem med en lite tjockare, blöt strumpa. Låter inte ashärligt -I know, men det är effektivt.

   En annan grej som ska vara effektivt och något som jag vet att många som köper Christian Louboutin-klackar brukar ha för sig, då Loubs tydligen är helvetet på jorden för fötter, är att ställa in skorna i ugnen på cirka 50-60 grader i ish 10-15 minuter och sedan gå in dem när skinnet är uppvärmt. På så sätt ska skinnet forma sig bättre!

   Sedan när dina loafers är uttöjda och redo att sportas strumplöst skulle jag rekommendera att köpa en tunn sula att lägga i botten och sedan byta ut med jämna mellanrum (förutsatt att det finns plats, självklart) då de håller sig vid liv längre då!

   Hoppas du fått lite kött på loafersklädda ben! :)) Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-02-22 10:45:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!