Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VINRÖTT OCH DUBBELKNÄPPT

4R2A7106

 

Den här lilla burgundybyxan i jersey har legat i min garderob ett tag och väntat på att få sportas. Så varför inte ta ut dem på en sväng tillsammans med min nya dubbelknäppta kavaj jag fyndat vintage och en höghalsad T-Shirt? Det var i alla fall vad jag gjorde i går. 

Byxor, H&M Trend. T-Shirt och boots, Acne Studios. Kavaj, Vintage. Scarf, hemslöjdad. 

4R2A7113

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejhejhej! Jag absolut döälskar din blogg och jag har bara två små frågor till dig… Först, skulle inte du kunna ge lite smibk/skönhets tips här eller liksom vilka produkter du använder etc. Pch sen också! Har du pluggat på universitet, i så fall vad och hur många poäng?
  Många kramisar

  Carin 2015-01-22 00:11:07
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Hallå där! Tackar så hjärtligt!! Absolut kan jag göra det, skulle inte säga att jag är en expert på området, men kan klämma in det i helgen! Nix, jag har inte pluggat universitet. Kram kram!

   Fanny Ekstrand 2015-01-22 09:12:18
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry