VINRÖTT OCH DUBBELKNÄPPT

4R2A7106

 

Den här lilla burgundybyxan i jersey har legat i min garderob ett tag och väntat på att få sportas. Så varför inte ta ut dem på en sväng tillsammans med min nya dubbelknäppta kavaj jag fyndat vintage och en höghalsad T-Shirt? Det var i alla fall vad jag gjorde i går. 

Byxor, H&M Trend. T-Shirt och boots, Acne Studios. Kavaj, Vintage. Scarf, hemslöjdad. 

4R2A7113

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejhejhej! Jag absolut döälskar din blogg och jag har bara två små frågor till dig… Först, skulle inte du kunna ge lite smibk/skönhets tips här eller liksom vilka produkter du använder etc. Pch sen också! Har du pluggat på universitet, i så fall vad och hur många poäng?
  Många kramisar

  Carin 2015-01-22 00:11:07
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Hallå där! Tackar så hjärtligt!! Absolut kan jag göra det, skulle inte säga att jag är en expert på området, men kan klämma in det i helgen! Nix, jag har inte pluggat universitet. Kram kram!

   Fanny Ekstrand 2015-01-22 09:12:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!