VÄN ELLER FIENDE?

IMG_8295
Jag shoppar sällan på rean, då jag är så arbetsskadad att det kryper i skinnet på mig, när jag ser sådan pass klädmisär. Men jag hann slå till på den här sidenskjortan från Zara innan jag vart tvungen att kasta mig på dörren för andas.
Jag säger i alla fall till mig själv att detta är anledningen, men det faktum att jag får sådan fruktansvärd feeling och skulle kunna köpa en nyckelring för sex tusen kronor bara för att den är på 75%, är väl egentligen den allra största.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Zaras rea dock… M-M-M! Själv hittade jag en perfekt beige kashmirhalsduk för 199 :- ISTÄLLET FÖR 1195!!! Alltså – det är HELT sant. Hur sjukt?!

    Cecilia 2015-01-05 21:34:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!