Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Från Marrakech till Stockholm

IMG_7344IMG_7376IMG_7316IMG_7358

Fyra dagar i Marrakech senare är jag tillbaka i Stockholm. Marocko var en upplevelse och en tankeställare. Vi återvände, tre marockanska vintagemattor rikare och med handbagage fyllda till bredden av handmålat porslin.

Att jag bara för några timmar sedan gick runt i klänning och sandaler känns som en illusion för Stockholm känns kallare än jag kom ihåg det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Heej, åh var i Marrakech bodde ni? Har du några tips annars? Restauranger eller vad man ska tänka på när man rör sig i staden? Tacksam för svar!! Jättefin blogg för övrigt, hög kvalitet på bilder och innehåll.

  Johanna 2015-01-06 13:23:35
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej! Vi bodde inne i Medinan vid en av portarna, Riad Amin hette stället vi bodde på och det är ett supergulligt familjeägt litet hotell! Annars tycker jag att man sak tänka på att pruta på ALLT, hålla tätt om värdesaker och köpa mattor, skinnpuffar och porslin. Restauranger var svårt tyckte jag, vi åt mest på ställen vi hittade när vi promenerade runt och då var fiskelyckan 50/50 ungefär, men vi hittade ett superhärligt ställe som heter Grand Cafe De La Post och ligger Geliz, som är en lite nyare del av staden. Förutom detta måste du ta dig till Jardin Majorelle, som är Yves Saint Laurents trädgård! Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-01-06 15:51:18
   Svara
 • Fin gulrandig skjorta, varifrån?

  Amanda 2014-11-18 10:45:41
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!