Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Filmjölk och kaffeserviser

Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetIMG_8172

Helgen kickades igång med feber och soffhäng. Kanske inte den dunder AW:n man tänkte sig tidigare i veckan. Jag fick ett frukostbud från Arla med deras nya långsyrade filmjölk. Gudomligt för en filmjölksälskare som jag själv. Filmmjölk är en av de smakerna jag saknar mest när jag är utomlands längre perioder. När febern sedan övergick i någon form av förkylningsbakfylla lyckades min kille släpa med mig till Pom & Flora för frukost och sedan en liten vintagerunda som inte slutade galnare än en liten kaffeservis.

Från en helg till en annan gick jag från shotrace och rödvinsfyllor till att tidiga frukostar med morgontidning och köp av kaffeservis. Tror att jag är tillbaka i någon hybrid denna helg. Kan inte vänta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman