Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nästa månads önskelista

veckans

En vecka innan löning och jag sitter på en kapital som knappast räcker till en lunch på Gyllene Måsen. Vad gick snett den här månaden? Ibland tror jag att jag är ett barn instängd i en vuxen människas liv. Pengar? Soft, jag kastar dem omkring mig.

Men, när jag kan finansiera toalettpapper igen är jag sugen på att också investera i en peacoat från Filippa K (ett köp jag kommer att tacka mig själv för i många år framöver föreställer jag mig), en takkroka från Ellos och en ribbstickad mossgrön historia från H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman