Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÖSTBETEENDE

lista (kopia)

Varje höst vill jag alltid vänta upp och ner på hela mitt hem, slänga ut halva garderoben och köpa en ny, hitta nya hobbies och gå till ställen jag aldrig varit på förut. Ambitionen är bra, men det slutar ofta med att jag kommer halvvägs i allt, går till frisören och klipper av mig håret varpå jag ligger i min misär till utslita garderob i mitt stökiga hem, ställer in allt och gråter i en månad.

Och trots att jag tänkte att detta inte skulle hända, har jag redan börjat köpa möbler jag inte har någonstans att ställa och kläder jag när jag tänker efter riktigt noggrant, inte behöver. När ska man lära sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman