Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYTT LEVNADSÅR, ÄNNU FLER DAGAR

Insp 1

 

Även om sommaren enligt kalendern är i högsta blom, så kan jag inte låta bli att blicka mot hösten. På onsdag går jag över tröskeln från 20 till 21 år på jorden och på något vis blir det alltid en nystart för mig, varje år. Mitt eget nyår. Och precis som varje år, är detta året jag skaffar en perfekta garderoben, reser mer än förut och köper en vacker lägenhet där jag placerar en skinnsoffa från 60-talet och där jag kan stapla disken i diskhon hur jag vill.
insp 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Man
  Niklas Berglind