Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

STOCKHOLMSFAVORITER OCH KLOCKOR

Fanny Ekstrand Metro

 

Har man ett problem när man saknar sig egen granola när man inte är hemma? Jag tror det. Nu ska jag iallafall slänga i mig den tillsammans med lite bär och möta upp ett par Stockholmsfavoriter, Viola och Maj-la på en Stockholmsfavorit, Il caffè på Södermannagatan. Senare ikväll ska jag glida ner i dessa övergrymma Vans, äta mexikanskt, dricka margaritas och gå på Vans-fest. 

Har förresten beslutat mig för att ge min vanliga guldklocka lite välbehövlig vårvila och lagt till en kroko-präglad Daniel Wellington i min samling. Den är lite 70-tals gubbig exakt på det där sättet jag gillar det. 

Fanny Ekstrand

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Man
  Niklas Berglind
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson