Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN HARMLÖS BORDELLNATT I GÖTEBORG

 

Yaki da

 

Igår efter jobbet lämnade jag Borås till förmån för en natt i Göteborg. Mina vänner Michaela och Carl skulle ner på jobbmöte i Göteborg (kände mig 10 år äldre än jag är, när jag just skrev det där??) och tyckte att nu när vi för ovanlighetens skull är på samma breddgrad i vårt avlånga land en torsdag så skulle det firas. Och man är ju inte den som är den. Att avstå min Varma Koppen-middag för burgare och bärs på Butchers Market lokaliserat på Storgatan 47, var inte ett av de tuffare beslut jag tagit.

Jag drog helt enkelt på mig mina nya hängselbyxor från Dr Denim och mötte på dem på Hotell Pigalle för att sedan knyta ihop hela kalaset på Hello Monkey på Magasinsgatan 26.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Man
  Niklas Berglind
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson