Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FREDAGSSNACK

vogue-paris-2013-octobre (dragged) 8

 

Sitter på redaktionen och pillar på artikeln om vårt nya webb-tv format, samtidigt som jag hetssurfar på tjugotre flikar samtidigt efter inspiration till en plåtning jag ska göra i nästa vecka. Jag hade inte tvekat många sekunder på att hoppa i den här outfiten bestående av ett par gamla Levi’s och en herrkavaj i ull. 

Detta är ju sista jobbdagen innan helgen och av mitt instagramflöde att döma, är det mer okej att unna sig indirekt onödiga saker just därför. Jag tänkte att jag skulle utnyttja det faktumet och slå till på en kavaj idag, efter min fredagslunch med Viola. Så får det bli, tack för att ni stöttar mig. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman