Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Metro på Way out West

Skärmavbild 2014-08-07 kl. 10.53.01

 

Nu beger jag mig snart från Köpenhamn till Göteborg för att gå på Way out West med Metro.
Är ni i Göteborg idag får ni inte missa att rycka en Metro och kika på guiden till festival-stilen som jag kokat ihop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Äh förlåt mig. Helt jäkla överdrivet hårt. Bra att du reflekterar och så. Tack för svaret. Förlåt för att jag var för töntig i min kommentar. Kanske kan vara spännande att skriva om dock? Ett kritiskt inlägg om detta. Eller kanske ta upp det på något sånt sätt.

  Amanda 2014-08-13 00:47:46
  Svara
 • Alltså jag dööööööör på sånt här skit!!! En stil är inget en ändrar för en jäkla spelning. Det är så falskt och pinsamt. Vad ”hitta stilen hiphop” ehhhh???? Det är ju någonting som kommer till en om en lyssnar på hiphop, lever i en hiphopkultur etc. Samma gäller ju country, indie, rock osv osv. Har du aldrig reflekterat över detta? Förlåt låter hårt mot dig, men helt ärligt, hur tänker du kring detta? Absolut en kan ”leka” lite med sin stil whatever men hiphop, rap osv är ju subkulturer med historier bakom sig som en borde anamma eller läsa på om eller födas in i eller förstå på något sätt.

  Amanda 2014-08-10 23:12:31
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!

   Temat på artikeln, tre stilar för tre genrers, var en rubrik jag vart tilldelad av min uppdragsgivare Metro. Så var även musikstilarna.

   Men det sagt, vill jag poängtera att modesidorna i Metro är högst kommersiella och målgruppen är stor, därför måste de kunna vända sig till så många som möjligt.

   Självklart har jag reflekterat över detta. Och jag håller med dig att det inte är så många som ändrar sin stil för en spelning (det skulle innebära lite mycket klädbyten under en och samma festival), utan vad jag ville göra var att hylla de olika musikstilarna och dra inspiration från artisterna och genrerna.

   Det var inte min avsikt att trampa dig, eller någon annan på tårna när jag gjorde jobbet.

   Hoppas du får en fin dag.

   Fanny

   Fanny Ekstrand 2014-08-11 13:22:20
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman