Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

What my phone (and I) have been up to lately

Insta

Instagram. Fannyekstrand
 

På senaste tiden har jag Instagrammat en utav vårens hetaste accessoarer, dvs örhängena som fullkomligt fördärvar dina öron. Som ett redigt träningspass för de stackars snibbarna (absurt ord). Men himla snyggt till min senaste obsession, knytblusar. Jag har även sportat zebraklackar och förlorat mig i tyll på Beyond Retro. På tal om förlorade saker så har jag även mist min karaktär och äter Banana split breakfast bowl (recept här) varje morgon. Beach 2017 får vänta. Men Vår 2017 får gärna skynda, för mina tvångstankar när det kommer till att välja tunna jackor framför värmande börjar på riktigt att bli ett problem.
 

Lately I’ve been instagramming one of this springs hottest accessories, the big big earrings. And let me tell you, they are almost too much too handle for one ear. But, oh how gorgeous they look combined with my obsession of the week, the pussy-bow shirt. Also, I’ve been sporting my new zebra heels (only indoors obviously since you know, snow) and loosing myself in a ocean of tulle Beyond Retro. Speaking of loosing stuff, I’ve also seemed to lost my character this week because I can’t stop eating this banana split breakfast bowl every single morning. Beach 2017, you have got to wait. But, Spring 2017, hurry up please, because I can’t stand not using spring jackets anymore. It’s starting to become a problem. 

 

Instagram Fanny Ekstrand

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vart kommer knytblusen från? Så snygg!

  Johanna 2017-01-15 14:01:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack!! Det är en gammal från Rodebjer! Men finns väldigt liknande på rean nu! Vanessa heter modellen 🙂

   Fanny Ekstrand 2017-01-17 08:56:32
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk