Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I wear my party pieces everywhere except to parties

Fanny Ekstrand Metro

Fanny Ekstrand Lager på lager

Fanny Ekstrand Outfit Klänning
 

Vi är ju som bekant mitt uppe i sluttampen på partysäsongen och skata som jag är, har jag ju samlat på mig en del festliga plagg. Som jag aldrig tagit ut på fest. Däremot bär jag dem så ofta jag kan med jeans, trenchcoat och stickade tröjor! Ja! Det är nästan som fest varje dag istället. Just nu är min favorit den här slip-inklänningen i sammet som jag bär till det mesta. Ni ska få se senare i veckan.
 

As you know we are in the middle of party season and since I love everything that shines, I’ve managed to pick up some really good party pieces. Which I never worn to a party. Ever. But, I have been wearing these celebration approved in other constellations than a typical party situation. Like during daytime, like to the dentist and walking the dog. With denim, trenchcoats and knits. This velvet slip-in dress i my recent obsession and I wear it with everything.

 

Velvet slip-in dress, H&M. Knit, Uniqlo. Denim, Levi’s. Trenchcoat, Weekday. Lace up booties, Henry Kole. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • festkläder till vardags är ju en sån himla bra grej haha! tycker förresten du har varit alldeles extra snygg i håret den senaste tiden, har du gjort något speciellt med det och har nåt knep som du kan dela med dig av, eller är det helt enkelt en enda lång good hair day?

  Amanda 2016-12-19 17:14:32
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Eller hur! Det är mitt favoritknep i boken 🙂 Men tack du! Jag har faktiskt börjat föna det ordentligt med rundborste igen, då jag satt i tre slingor extra över örat cirka för att tjocka till det lite! Aldrig provat något liknande förut, men det känns väldigt härligt med lite extra tjockt hår runt ansiktet sedan jag klippte min lugg 😉 Kram!

   Fanny Ekstrand 2016-12-19 17:24:40
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk