Modevecka i Göteborg

Skjorta bak och fram
 
Visste ni att det officiellt är vår nu? Jag vill därför ta tillfället i akt att citera Håkan Hellström. Allt det bästa har inte hänt än. Hela våren och sommaren men knoppar, uteserveringar och skor utan strumpor ligger framför oss nu.
 
Och på tal om Håkan, nästa vecka kommer jag till Göteborg! Nordstan kommer nämligen att köra modevecka mellan den 29 mars och 3 april där hela Göteborg kommer ha möjlighet att möta lokala designers och se modevisningar! Dessutom kommer det vara en modellagentur på plats.
 
Jag har tillsammans med min kollega Niklas Berglind fått det ärofyllda uppdraget att hitta Göteborgs bäst klädda under modeveckan! Är det du? Såklart det är! Lägg upp en outfitbild på dig själv och tagga #gbgbästklädda! Priset är ett presentkort på 2000 kr att shoppa vårkläder för i Nordstan. Det enda kriteriet för att vara med och tävla är att du bosatt eller jobbar i Göteborg. Vinnaren kommer att utses den 31 mars och i samband med det kommer även jag och Niklas att prata lite om vårens trender!

 

2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!