Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Belöningssystem

Fanny Ekstrand outfit
 
 
I helgen när kylan bet hårt i fötter och kinder gick jag en promenad runt Nytorget. Jag längtar tills att jag kan lägga undan allt vad pälsar heter och byta boots mot ballerinaskor men det får väl vänta. Som plåster på såren och för att fira ett gäng andra roliga framgångar ska jag ge mig själv en resa till Paris i februari. Där ska jag hälsa på den här filuren och fylla på inspirationskontot lite. Jag i samma veva ska jag passa på att tömma franska vintagebutikskontot och vinkontot också.
 
Pälsjacka, vintage. Jeans, Levi’s. Boots, Zara. Väska, Stella McCartney. 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Man
  Niklas Berglind