Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mitt 2015

nyår

 
 

Mitt år 2015 hade allt. På gott och ont. Toppar och dalar, lyckoskrik men också mycket av den andra sorten. Året började med hjärtekross och lösa flisor från 2014 som plåstrades ihop av rödvinsglas och cigaretter i Violas fönster. Det övergick sedan i ett veckoliv i Borås men fortsatt helgliv på Spy Bar. När sommaren kom var jag bara trött på allt och när ingenting blev bättre än att jag fick ett Trädgården-kort höll jag på att kasta in handduken. Så jag och Michaela bokade en resa till Italien. Och tre dagar innan vi åkte så träffade jag den där killen som hade snackat omkull mig totalt en natt i April, men sedan försvunnit som Askungen och sedan varit anledningen till en hel del stalking i sociala medier utan någon framgång alls. Vi träffades igen dagen efter. Det var en söndag i ett junidött Stockholm. Jag skar upp foten vid Nybrokajen men han fick mig att skratta ändå. Lika enkelt fick han min telefonräkning att skuta i höjden nere på Italienska landsbygden. Och vips några månader senare som kändes som veckor, hade jag en egen sida av sängen men som jag aldrig låg på för jag låg bara nära nära på hans sida. Och vet ni, det är precis likadant idag. Så i torsdags firade vi av året som gått med middag hemma med vänner, drinkar på Riche och några snabba danssteg på Kåken innan vi tackade för oss och gick hem.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad duktig du är på att skriva. Gissar på att du jobbar som journalist – Om inte! DO IT!

  OLIVIA | 17,7 årig frilansjournalist & fotograf 2016-01-08 00:26:25 http://www.kaffedrickare.blogg.se
  Svara
 • Så glad för din skull! Jag har följt dig ett bra tag och det känns så fint att ditt år till slut avslutades på ett så fint sätt. Heja dig!!

  Alice 2016-01-06 13:40:57
  Svara
 • Åh du skriver så fint <3

  Nina 2016-01-05 17:54:34
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind