Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HUR JAG BRÅKAR MED MITT HÅR

hår fanny ekstrand

 

Det har bubblat upp frågor lite då och då hur jag får fixar mitt hår och självklart trixar jag ju lite, men ska sanningen fram höftar jag för det mesta och hoppas på det bästa. Och ett stort fett OBS här, jag har väldigt mycket självfall. Något jag krigat mot med diverse verktyg sedan mellanstadiet. Inte att rekommendera. 

Men, jag tvättar det 1-2 gånger i veckan med något megafuktigt för att motverka det ocharmiga frisset. Moroccanoil är toppen. Efter det får det halvtorka. OBS nr2! Borsta aldrig blött/fuktigt hår, då blir det ledset och går av. Mina lockar brukar dessutom tycka att det är lite härligare att leva ett eget liv ifall borsten håller sig borta cirka hela tiden.
När det är halvtorrt drar jag i lite valfritt värmeskydd och fönar det en kort stund i rötterna på mellanvärme med huvudet upp och ner. När det börjar bli torrt men ändå inte snustorrt, kramar jag i lite olja. Just nu använder jag Sachajuans som är grym, men annars tar jag det jag kommer över. När vi är i Italien på sommaren brukar jag ta olivolja ex. Samtidigt som jag gör allt detta ber jag för en bra hårdag. Ta-da! 

Resterande morgnar jag inte tvättar håret (dvs de flesta) sprayar jag Blow Pro’s Beach blow på handflatorna (aldrig direkt i håret) och kramar upp lockarna. Det blir fint. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman