Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fri från laktos

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Min bästa kombination när inspirationen är i botten? Croppade boyfriendjeans, vit tee och valfria sandaler ut min sandalsamling.

Jag har förresten börjat mitt liv som laktosintolerant! Att behöva hoppa all gelato den här sommaren, och alla somrar framöver känns jobbigare än när John Galliano vart tvingad att lämna Dior. Har ni några tips för en nybörjare på laktosfronen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • ramlade in på ditt inlägg jag har varit laktosis i 10 år nu, det ända jag saknar fruktansvärt mycket är en vanilj glass!! men som jag har skött mig i 10år, så bruka ja fuska ibland, och magen kan klara låglaktos och jamjam har låglaktos i mjukglass ja bruka ta flera såser och strössel sedan äta bara runt inte äta upp allt då bruka ja klara mig bra, för glass är inte gott som laktosfri men det funkar! men sedan desto mer du lär din mage så kan du fuska lite senare i livet typ om det är bakat på laktos typ kanelbulle och sånt, bröd!

  men ha tålamod så kommer de bli bättre och visst kanske inte snällt av säga du ska kunna fuska men om du har besvär så kommer du bli gladare när dom är över och du kan va med och äta! ;D

  lina 2014-10-16 10:33:58
  Svara
 • Jag är laktosintolerant, men jag ääääälskar sorbetglass, så det kör jag på hela sommarn! Men det finns massvis med gräddglass som är laktosfri, SIA har massvis! Lycka till och välkommen till klubben får man väl säga! (:

  Sara 2014-07-14 10:38:43 http://glossfashion.com/sarahjalmeby
  Svara
 • Mitt bästa tips är SIAs alla sorbeter! Favoriten är äppelcidersorben de har gjort tillsammans med Kiviks musteri, DÖDSGOD!

  Antonia 2014-06-19 15:09:08 http://melkan.forme.se
  Svara
 • SIA har en underbart gräddig laktosfri glass, min favorit är med krossad choklad men det finns även andra smaker. Sen finns det mesta laktosfritt idag, mozzarella, kvarg, halloumi, fetaost, keso. Super om man inte kan/vill/har med sig tabletter 🙂

  Christine 2014-06-18 13:46:15
  Svara
 • Jag tycket du ska styra dina fina skor mot apoteket och köpa laktostabletter.
  Dom tas i samband med laktosintag (glass t.ex) och gör att lilla magen hanterar allt finfint!

  Det har hjälp mig och mitt laktosfria liv och vem vill vara utan glass?! 🙂

  Isabell 2014-06-18 10:15:36
  Svara
  • Svar på Isabells kommentar.

   Håller med dig. Jag använder också dom och det hjälper så mycket, och då kan man ju äta allt gott med laktos i iallafall. Laktrosal heter dom förresten 😉

   Greta 2014-06-18 13:46:57
   Svara
  • Svar på Isabells kommentar.

   Det blir första pitstopet för idag! Tack för tipset! 😀

   Fanny Ekstrand 2014-06-18 10:50:20
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind