Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”jag är en duracellkanin”

DSC_8904 DSC_8911

Idag hittar ni mina kvicka svar och glada nuna i Metro. Härliga Bojan har gjort ett strålande jobb med att få ner mig i text. Så glöm inte att knycka den ifall ni är sugna på närmare presentation av mig och bloggen samt andra påhitt. Jag svävar ganska lätt iväg när jag blir intervjuad och glömmer ibland bort att min ironiska ton sällan gör sig lika bra i tryckt form (känns som podcast borde vara mitt forum kanske?). Vad jag vill komma till är att jag gärna serverar alla mina texter med rätt mängd salt, ifall ni förstår vad jag menar.

Tidningens sällskap på köksbordet är min nya skjortklänning från & Other Stories, sandaletter från ATP Atelier, solisar från Miu Miu och örhängen från H&M.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind