Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Istanbul!

DSC_00451

Förra veckan bokade vi en lång weekend i Istanbul i maj! Så orimligt trött på Stockholms bitchiga väderattityd just nu, så en resa att se fram emot, lite tid från varandra, tror jag kan hjälpa mitt och Stockholms om än bara tillfälliga men ack så dysfunktionella relation.

Att jag blir helt eld och lågor när jag tänker på allt strosade i Istanbuls alla bazarer och allt vackert jag ska fota där, är något som hjälper mig när jag springer i den snöblandade regnet med returer till presskontor med klädpåsar som väger dubbelt så mycket som jag själv.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger