Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Frukostdate

DSC_0042

Frukostdate med Mr Computer. 

Efter en frukostdate med min dator, lite sporadiskt web tv-tittande, tumblr-drägglande och mailmarathon, tänkte jag snöra på min löparskorna och ge mig ut i den vackra vårvädret. Något frisky, men tanke på att jag lämnade mitt kära Riche vid 03 i natt, hej hej kul att jobba över! Men det är något med detta vår-mode som hela Stockholm hypar just nu, som gör att jag från lite träningsmotivation. Kan vara ångest också, inte säker.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger