Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Under veckan

DSC_0598

Jag insåg alldeles nyss att jag har en helt fantastiskt hatthängare över min spegel i form av ett renhorn! Egentligen placerat där av dekorativt syfte, men vad fasiken, it floats my boat just fine sådär också. 

DSC_0623

Jag valde alltid äppelbitar till hamburgaren på Donken när jag var yngre(och gör fortfarande as a matter of fact) så de fick komma som en bättre side salad till min hamburgare nu också. Inte för att skryta, men genidrag. 

DSC_0605

Dessa skönheter fick det bli föregår förresten! Stod i valet och kvalet mellan dessa och de gul/bruna för att sedan få det jobbiga beskedet att det bara var dessa som fanns i min storlek. Nu vill jag ju såklart ha de gul/bruna ännu mer. Damn denna want what you can’t have-diagnos. 

DSC_0646

Och till sist. Vad gör man när man är riktigt uttråkad under december månad? Rätt svar: Pyntar. Just nu pyntar jag pepparkakor. Inte ett lika stort projekt som att baka dem, men tillräckligt för att hålla min kreativa ådra pulserande. 

Så puss fina och hoppas ni får en mysig lucia!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman